CodyCross Grup 2 Cevapları - Hile de Biz | Güncel Oyun Hileleri

CodyCross Grup 2 Cevapları

CodyCross Grup 2 Cevapları
CodyCross Grup 2 Cevapları
Bulmaca 1-)
  1. Küçük boynuzlu bir cins geyik. Cevap: Karaca
  2. Mahkeme kararına itiraz etme yolu. Cevap: Temyiz
  3. Her türlü haberi vermek için düzenli basılan yayın. Cevap: Gazete
  4. Salda Gölü ve İnsuyu Mağarası bu ildedir. Cevap: Burdur
  5. Fırınlarda satılan, uzun, gevrek atıştırmalık. Cevap: Galeta
  6. Rahat ve geniş oturak. Cevap: Koltuk
  7. Masaya gelen tencerenin altına konulur. Cevap: Nihale
  8. Yedinci sanat. Cevap: Sinema
  9. Ameliyata giren hekim. Cevap: Cerrah
  10. Alıcı ve satıcıların bir araya geldikleri yer. Cevap: Piyasa
  11. Uzayda ışık saçan cisimlere verilen ad. Cevap: Yıldız
Bulmaca 2-)
  1. Aritmetik ve geometri bunun dallarıdır. Cevap: Matematik
  2. Ağız sağlığı uzmanı. Cevap: Diş hekimi
  3. Self servis lokanta. Cevap: Kafeterya
  4. Evliliğin ilk adımı. Cevap: Sözlenmek
  5. Binaların dış cephesinin kapanması işi. Cevap: Mantolama
  6. Genelde noterden çekilen yasal uyarı yazısı. Cevap: İhtarname
  7. 20 yaşında dünya ağır siklet şampiyonu olan boksör. Cevap: Mike Tyson
  8. Ayçiçeği. Cevap: Günebakan
  9. Niğde il sınırları içinde bulunan milli park. Cevap: Aladağlar
  10. Yıldızların hareketini izlemek için kurulan yapı. Cevap: Gözlemevi
  11. Fatih'in fedaisi olan film kahramanları. Cevap: Kara murat
  12. Yumurtaları tüketilen küçük, yabani tavuk türü. Cevap: Bıldırcın
  13. Güney Afrika'da yer alan, ana karanın en güney ucu. Cevap: Ümit Burnu
Bulmaca 3-)
  1. İnsanları ve nesneleri yukarı aşağı taşıyan makine. Cevap: Asansör
  2. Dünyanın en büyük okyanusu. Cevap: Pasifik
  3. Annenin kendi sütüyle bebeği beslemesi. Cevap: Emzirme
  4. İçerisinde yatak bulunan motorlu taşıt. Cevap: Karavan
  5. Fransa ve İspanya arasındaki küçük Avrupa ülkesi Cevap: Andorra
  6. Asılsız, eften püften. Cevap: Uyduruk
  7. Yatağın yanı başına konulan çekmeceli dolap. Cevap: Komodin
  8. Kırmızı kan hücresi. Cevap: Alyuvar
  9. Prenses öpünce prens olan masal kahramanı hayvan. Cevap: Kurbağa
  10. Dokulara rengini veren madde. Cevap: Pigment
  11. Filmden kesitlerle oluşturulmuş kısa tanıtım filmi. Cevap: Fragman
  12. Ederin çok altında satılan eşya. Cevap: Kelepir
  13. Maç yapma ve seyretme kısımları olan alan. Cevap: Stadyum
  14. Uzaydan Dünya'ya düşen cisimlere verilen ad. Cevap: Göktaşı
  15. Ağlayınca akabilir. Cevap: Maskara
  16. Adı üç süt anlamına gelen, Meksikalı menşeli tatlı. Cevap: Triliçe
  17. Tek bir müzisyenin verdiği enstrümantal konser. Cevap: Resital
  18. Yardımcı; araştırma görevlisi. Cevap: Asistan
Bulmaca 4-)
  1. Avukat tarafından temsil edilen kişi. Cevap: Müvekkil.
  2. Çayı ve reçeli yapılan, C vitamini deposu bitki. Cevap: Kuşburnu
  3. _____ açan gül çabuk solar. Cevap: Vakitsiz
  4. Hititlerin başkenti. Cevap: Hattuşaş
  5. Thelma ve Louise'deki rolüyle çıkış yapan aktör. Cevap: Brad pitt
  6. Kan basıncı. Cevap: Tansiyon
  7. Sanayide 300.000 km'lik hıza verilen ad. Cevap: Işıkhızı
  8. Evlenecek olan kadının törende giydiği kıyafet. Cevap: Gelinlik
  9. Para işleri ile uğraşan gişe görevlisi. Cevap: Veznedar
  10. Tezgahta ilmek ilmek dokunan ev eşyası. Cevap: Elhalısı
  11. Levent Yüksel'in ilk albümü. Cevap: Med cezir
  12. İnternet de gezinmeyi sağlayan program; browser. Cevap: Tarayıcı
Bulmaca 5-)
  1. Evliya Çelebi misali gezgin olan kişi. Cevap: Seyyah
  2. İkinci el araba satışı yapılan dükkan. Cevap: Galeri
  3. Kimin tarafından yazıldığı bilinmeyen eser. Cevap: Anonim
  4. Kaynatılıp sertleşen buğdaydan elde edilen besin. Cevap: Bulgur
  5. Heceleri tekrarlayan, zorlukla konuşan kişi. Cevap: Kekeme
  6. Altınları tarif ederken kullanılan bir ikileme. Cevap: Çilçil
  7. Bütünü hareket ettirmeden oynanan çubuk oyunu. Cevap: Mikado
  8. Sahnedeki oyunculara sözleri hatırlatan görevli. Cevap: Suflör
  9. Asya ile Amerika arasındaki boğaz. Cevap: Bering
  10. Telefondan büyük, bilgisayardan küçük akıllı cihaz. Cevap: Tablet
  11. Banyo ve tuvaletlerde kullanılan seramik karo. Cevap: Fayans
  12. Genellikle kareli, kışlık erkek gömleği. Cevap: Oduncu
  13. 75 yılda bir yakınımızdan geçen kuyruklu yıldız. Cevap: Halley
  14. _____ çekmek, bir yağlı güreş oyunudur. Cevap: Elense
  15. Beş minaresiyle ünlü şehir. Cevap: Bitlis

Yorum Gönder

0 Yorumlar