CodyCross Grup 1 Cevapları - Hile de Biz | Güncel Oyun Hileleri

CodyCross Grup 1 Cevapları

CodyCross Grup 1 Cevapları
CodyCross Grup 1 Cevapları
Bulmaca 1-)
  1. Fotoğraf makinesindeki mercek; tarafsız, nesnel. Cevap: Objektif
  2. Mal ve hizmet satın alan kişi. Cevap: Tüketici
  3. Diğer adı pabuç olan giyecek. Cevap: Ayakkabı
  4. Takla atabilen postacı kuş. Cevap: Güvercin
  5. Piyangodan çıkan para. Cevap: İkramiye
  6. Antalya'da bulunan, tiyatrosuyla meşhur antik kent. Cevap: Aspendos
  7. Sporda bir takımdan öbürüne geçme. Cevap: Transfer
  8. Neil Armstrong'un mesleği. Cevap: Astronot
  9. Genel olarak bilgili, kendini yetiştirmiş kişi. Cevap: Kültürlü
  10. Alaaddin'in özel taşıtı. Cevap: Uçan halı
  11. Ferahlatıcı, hafif ekşi bir içecek. Cevap: Limonata
  12. Atılgan adlı yıldız gemisinin olduğu dizi ve film. Cevap: Uzay Yolu
Bulmaca 2-)
  1. Ayıların soğuk aylarda dinlencesi. Cevap: Kış uykusu
  2. Yattıktan sonra bilinçsizce konuşan ve yürüyen. Cevap: Uyurgezer
  3. Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter'i. Cevap: Beren Saat
  4. Resimleri canlandırmaya yöntemiyle yapılan film. Cevap: Animasyon
  5. Kafiyeli ve tekrar eden kelimelerden oluşan söz. Cevap: Tekerleme
  6. Hayvanları tedavi eden doktor, baytar. Cevap: Veteriner
  7. Eğitim sonrası verilen kurs bitirme belgesi. Cevap: Sertifika
  8. Fotoğraflarda güzel görünen kişi. Cevap: Fotojenik
  9. Yapılan bir işteki şüpheli durum. Cevap: Bit yeniği
  10. Yanına yaklaştıkça zamanı yavaşlatan uzay oluşumu. Cevap: Kara Delik
Bulmaca 3-) 
  1. Andre _____ , birçok Grand Slam kazanmış tenisçi. Cevap: Agassi
  2. Hataylı kadayıf. Cevap: Künefe
  3. Damarların içini görüntüleme tekniği. Cevap: Anjiyo
  4. Isı ve ışık kaynağımıza en yakın gezegen. Cevap: Merkür
  5. Şener Şen'in Baran'ı canlandırdığı film. Cevap: Eşkıya
  6. Önü güneşli spor şapka. Cevap: Kasket
  7. Bir süper kahramanın adını taşıyan Türkiye şehri. Cevap: Batman
  8. Dağ lalesi. Cevap: Anemon
  9. Araba, kamyon gibi araçlara takılan motorsuz taşıt. Cevap: Römork.
  10. Üzerinde ürünün fiyatı bulunan küçük kağıt. Cevap: Etiket.
Bulmaca 4-)
  1. Bağdat Caddesi bu ilçededir. Cevap: Kadıköy
  2. Oryantal müzikte kullanılan uzun dümbelek. Cevap: Darbuka
  3. Motorlu araç kullanmak için gerekli yetki belgesi. Cevap: Ehliyet
  4. Bir ülkeye ekonomik yaptırım uygulama. Cevap: Ambargo
  5. Afganistan'nın resmi dillerinden biri. Cevap: Peştuca
  6. Gökada. Cevap: Galaksi
  7. Sinir hastalıkları uzmanı. Cevap: Nörolog
  8. Arıların petek yapmak için kullandıkları madde. Cevap: Balmumu
  9. Çini ve porselenle ünlenmiş olan şehir. Cevap: Kütahya
  10. Yıkanacak giysi. Cevap: Çamaşır
  11. Tahtelbahir adlı denizaltıyı yapan Türk devleti. Cevap: Osmanlı
  12. Televizyonu uzaktan kontrol etmeye yarayan cihaz. Cevap: Kumanda
  13. Yüzde iki tane bulunan kemik. Cevap: Elmacık
  14. Oliver Stone'un yönettiği Vietnam Savaşı filmi. Cevap: Müfreze
Bulmaca 5-)
  1. Maharet, ustalık. Cevap: Beceri
  2. Yarışı burada bitiren bronz madalyayı alır. Cevap: Üçüncü
  3. Bir şeyden evvel gelen. Cevap: Önceki
  4. İki kişinin kurallar dahilinde silahlı çatışması. Cevap: Düello
  5. Mutfakta kullanılan küçük süzgeç türü. Cevap: Kevgir
  6. Gezegenler arasında dolaşan kaya parçası. Cevap: Meteor
  7. Volkanik bölgede sıcak su, buhar püskürten kaynak. Cevap: Gayzer
  8. _____ Dükkanı, Tolga Çevik'in rol aldığı program. Cevap: Komedi
  9. Öfkelenmiş, sinirlenmiş kişi. Cevap: Kızgın
  10. Bir eğitim kurumundan ders alan kişi, öğrenci. Cevap: Talebe
  11. Güzellik yarışması her yıl Dünya'da yapılır. Cevap: Kainat

Yorum Gönder

0 Yorumlar